« Et si nous sortions du rôle de consommateur obsédé par son pouvoir d’achat pour tracer ensemble les contours d’une économie citoyenne et respectueuse de chacun, et que la mondialisation des marchés et des communications pouvaient donner naissance à une filière indépendante et solidaire fondée sur la confiance réciproque ? »

UNE COOPERATIVE CITOYENNE, SOLIDAIRE ET MULTINATIONALE, UNE FILIERE CONSOLIDEE ET UN CAFE D’EXCEPTION

AY Cactus, opgericht in 2015 in Parijs door Coralie en Clémentine, is het eerste merk van groene geschenken, gemaakt in Frankrijk en aanpasbaar.

Vastbesloten om deel te nemen aan veranderingen in het bewustzijn voor een meer verantwoorde en betrokken consumptie, ontwikkelen de oprichters ethische en ondersteunende producten.

Onze metalen kisten worden op maat gemaakt in een fabriek in Midden-Frankrijk.

Onze planten komen uit de Europese landbouw en worden op een gezonde manier gekweekt met behulp van biopesticiden.

Het papier dat voor onze producten wordt gebruikt, is voorzien van het FSC-label (Forest Stewardship Council) en voldoet aan de procedures die duurzaam bosbeheer garanderen.

De productie van AY Cactussen is ambachtelijk en volledig lokaal gemaakt in Parijs, in het 19e arrondissement.

Kleine gebaren voor grote veranderingen.

De toekomst is groen.

Bien plus qu'un commerce équitable classique...

CHORTI, TOEGEWIJD AAN ZIJN PRODUCENTEN

De kortsluiting of directe handel is voor ons sinds onze oorsprong in 2009 vanzelfsprekend en daarom een ​​dagelijkse realiteit.

Onze missie is om goed te doen voor de aarde en goed voor mensen.

90% van de koffie is biodynamisch, 80% wordt rechtstreeks bij de producenten gekocht, 100% tegen een eerlijke prijs, ruim boven de marktprijs. Terres et Hommes zet zich resoluut in voor een duurzame en innovatieve landbouw en pleit ook voor sociale intelligentie.

Ontdek onze engagementen